SAVE THE DATE!

Omcirkel woensdag 7 december alvast in je agenda. Dan start Heijmans namelijk de online verkoop van Nieuw Zand. Vanaf de start verkoop maken we de definitieve verkoopprijzen bekend, staat de documentatie op de website én kun jij je online inschrijven op je favoriete bouwnummer(s). Benieuwd wat je straks kunt verwachten? Lees alvast de veelgestelde vragen.

Om je alvast een voorproefje te geven van hoe de toekomstige buurt eruit komt te zien zijn de nieuwe impressies vanaf nu te bekijken op de website!

Woningtypes Nieuw Zand

In Nieuw Zand komen in totaal 54 woningen. Je hebt de keuze uit een Hofwoning S, M of L, een vier-onder-één-kap-woning of een twee-onder-één-kap-woning. Voor welk huis je ook valt, altijd heb je een gasloos, energiezuinig huis met een tuin en meestal een eigen parkeerplaats. Via de woningzoeker bekijk je eenvoudig de ligging van de verschillende bouwnummers. De vanaf prijzen worden binnenkort bekendgemaakt.

 

Bekijk woningtypes →

Verkoopprocedure

Wil je weten welke stappen je moet doorlopen om in aanmerking te komen voor een woning? In de verkoopprocedure lees je stap voor stap wat je kunt verwachten en hoe de toewijzing plaatsvindt.

Lees verder →

 

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.