HET WESTLAND VERLEIDT

HET WESTLAND IS EEN FANTASTISCHE PLEK OM TE WONEN. OF JE NU ZIN HEBT IN RUST OF REURING, JE VINDT HET HIER. WANDEL DOOR DE DUINEN EN OVER HET STRAND, PROFITEER VAN HET UITGEBREIDE WINKELAANBOD IN NAALDWIJK OF ‘S-GRAVENZANDE EN ALS JE WILT, BEN JE OOK ZO IN EEN VAN DE ANDERE DORPEN. NIET ZO VREEMD DUS DAT WESTLANDERS NIET ZO SNEL HUN GELIEFDE WESTLAND VERLATEN.

Ontdek ’s-Gravenzande

Waelpolder ligt officieel in ’s Gravenzande, maar ook vlakbij Naaldwijk. Je profiteert daardoor van de voorzieningen in beide plaatsen. ’s Gravenzande heeft een mooie mix van historische gebouwen en nieuwbouw. Dit met dank aan de recentelijke metamorfose van het centrum. Je kunt nu een rondje door de stad lopen en genieten van het rijke aanbod van winkels en horeca. In het weekend zijn er volop activiteiten en elk jaar wordt er in de zomer een feestweek georganiseerd. Zin om je verse producten op de markt te halen? Fiets vrijdag naar het Marktplein.

Strand en duinen

Vanuit Nieuw Zand fiets je in 12 minuten naar het strand waar je heerlijk bij een strandtent kunt lunchen, hangen of zonnen. Maar het strand biedt ook volop mogelijkheden om te sporten. Van powerkiten tot surfen en flyboarden. Of begin de dag met een heerlijke wandeling of run langs de kust. Elke dag een beetje vakantiegevoel.

“Je zou maar in zo’n mooie omgeving wonen”

Het Westland als vertrekpunt

Ook als je gek van fietsen bent, is het Westland een fantastische plek om te wonen. Er voert een fietsroute langs de Noordzee van maar liefst 337 km. Niet om in één dag af te leggen dus, maar wel heel fijn om steeds een ander stukje Nederland te verkennen. Ook kun je in het Westland beginnen aan een route langs al het UNESCO Werelderfgoed van Nederland of verken de vestingwerken die Nederland rijk is.

Het Westland heeft strand, zee, duin én bos!

In en rondom het Westland ligt een aantal heel aantrekkelijke natuurgebieden en sfeervolle dorpjes die het bezoeken waard zijn. Verken natuurreservaat De Banken, een schitterend duingebied. Of dwaal door Natuurgebied de Poelzone en geniet van een wandeling door het Staelduinse Bos of het Prinsenbos. Het Prinsenbos is een mooi stukje natuur tussen de kassen. Het Westland op zijn best.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.