NU IN VERKOOP

De 54 woningen van Nieuw Zand zijn in verkoop!

De inschrijftermijn is inmiddels verstreken. Heb je interesse in een woning? Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor de reservelijst.

STAPPENPLAN INSCHRIJVING

Schrijf je in 3 stappen in voor jouw droomwoning

STAP 1

Bekijk de woningen
Bekijk de verschillende woningtypes en gebruik de woningzoeker om bouwnummers eenvoudig met elkaar te vergelijken.

Bekijk woningtypes

STAP 2

Bekijk de documentatie
Alle verkoopdocumentatie is digitaal beschikbaar. Heb je een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen of stel je vraag aan het verkoopteam.

Bekijk downloads

STAP 3

Inschrijven voor een woning
Heb je je droomwoning gevonden? Geef je interesse aan ons door via het online inschrijfformulier. Je kunt meerdere bouwnummers doorgeven.

Inschrijven woning →

Verkoopprocedure

  • Kandidaten die staan geregistreerd bij de gemeente Westland als woningzoekende nieuwbouw koopwoningen hebben voorrang bij de toewijzing. De kandidaat die het langst geregistreerd staat bij de gemeente is als eerste aan de beurt.
  • De datum of het tijdstip waarop je het inschrijfformulier verzendt, heeft géén invloed op de toewijzing, zolang je dit maar doet vóór de sluitingsdatum op woensdag 14 december 12.00 uur.
  • Je meest recente inschrijving telt en er wordt maximaal één inschrijving per huishouden meegenomen in de loting. Het heeft geen zin om je meerdere keren in te schrijven.
  • Wil je je inschrijving aanpassen? Doe dan een nieuwe inschrijving binnen de inschrijftermijn op hetzelfde e-mailadres. We houden de meest recente inschrijving aan. 

Bekijk verkoopprocedure