START VERKOOP EVENT NIEUW ZAND

Woensdag 7 december 17:00 - 19:00 uur

Woensdag 7 december start om 12:00 uur de online verkoop van het nieuwbouwproject Nieuw Zand in ‘s-Gravenzande. Vanaf dat moment vind je alle verkoopdocumentatie op de website en kun je je online inschrijven op je woningen naar keuze. 

Wil je meer informatie over de woningen in Nieuw Zand? Kom dan gezellig langs op het start verkoop event op woensdag 7 december van 17.00 en 19.00 uur. Tijdens het event staat het verkoopteam voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om een verkoopbrochure op te halen. Je bent van harte welkom bij Brasserie Chapter aan de Langestraat 137 te ‘s-Gravenzande. Aanmelden voor het event kan via het onderstaande formulier. Zien we je daar?

De inschrijftermijn van Nieuw Zand loopt tot en met woensdag 14 december 12:00 uur. Tot die tijd kun je je inschrijven voor je woningen naar keuze. Daarna vindt de toewijzing plaats.

Aanmeldformulier Start verkoop event 7 december
Woensdag 7 december van 17.00 en 19.00 uur bij Brasserie Chapter aan de Langestraat 137 te ‘s-Gravenzande. We horen graag of je er bij bent.

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.