Start bouw Nieuw Zand feestelijk gevierd

Op vrijdag 10 november vierde Heijmans in het samenzijn van kopers en genodigden de start bouw van het nieuwbouwproject Nieuw Zand in ’s-Gravenzande. Het weer zat niet helemaal mee, het was een natte bedoeling op de bouwplaats. Maar dat weerhield de kopers niet om het feest bij te wonen en kennis te maken met hun nieuwe buren.  

Nieuw Zand is een ontwikkeling van Heijmans in samenwerking met ONW en de gemeente Westland. Inmiddels zijn 42 van de 54 energiezuinige woningen verkocht. De bouw van dit project is daarom eind september van start gegaan. Directeur van Heijmans Esther Fleers en Wethouder Michiel Ferwerda spraken de kopers toe en feliciteerde hen met de bouw van hun nieuwe woning en deze stap richting hun nieuwe thuis. Veel van de kopers wonen momenteel al in de gemeente Westland, andere komen uit de omliggende steden.

De feestelijke handeling was het symbolisch slaan van een heipaal.  Heijmans directeur Esther Fleers deed dit samen met wethouder Ferwerda en directeur van ONW Fred Vlasblom tussen de buien door. Daarna waagden de nieuwe bewoners ook een poging met de hamer. Aansluitend namen veel kopers een kijkje bij hun eigen kavel.

Bouw update december

De bouw verloopt tot nu toe voorspoedig. Het heiwerk is inmiddels afgerond en alle funderingen zijn gerealiseerd. Deze week zijn de eerste casco’s geplaatst, zo zie je de eerste contouren ontstaan van de Hofwoningen! Na het kerstreces gaan we hiermee verder en starten we vervolgens met het metselwerk. We verwachten dat de kopers over een jaar de sleutels van hun nieuwe woning in ontvangst kunnen nemen!

Beschikbaar woningaanbod

Ben jij geïnteresseerd in een woning in Nieuw Zand? Er zijn nog diverse energiezuinige nieuwbouwwoningen beschikbaar van het type Hofwoning, Tweekapper en Vierkapper. Deze ruime woningen hebben woonoppervlaktes variërend van 138-157m², beschikken over een eigen parkeerplaats én een zonnige tuin. Daarnaast zijn de woningen compleet samengesteld met prachtige opties en worden ze gebouwd volgens de laatste eisen van energiezuinigheid. De verkoopprijzen starten vanaf € 518.000,- v.o.n.

Wil je meer weten? Bekijk het beschikbare woningaanbod op onze website en schrijf je in. Of neem contact op met het verkoopteam.

Bekijk woningtypes

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.