Realisatie Nieuw Zand stap dichterbij

Goed nieuws! De interactieve situatiekaart van Nieuw Zand kleurt rood. Bijna 70% van de woningen is inmiddels verkocht. Dat betekent dat we al heel wat kopers gelukkig hebben kunnen maken met een nieuwe woning. Onlangs is ook de omgevingsvergunning voor de bouw van Nieuw Zand afgegeven door de gemeente Westland. Hiermee is de realisatie, welke gepland staat voor oktober dit jaar, weer een stap dichterbij!

Nog enkele woningen beschikbaar

Tijdens de verkoopgesprekken is al gebleken: de kopers van Nieuw Zand zijn stuk voor stuk leuke mensen, die je vast en zeker wilt tegenkomen in je nieuwe buurt. Worden zij jouw nieuwe buren?

Er zijn nog diverse woningtypes beschikbaar. Elk voorzien van prachtige opties voor het ultieme woongenot. Laat je verrassen door de ruimte in de woningen, die variëren van 138 tot maar liefst 157 m2. Elke woning heeft een heerlijke tuin en beschikt over een eigen parkeerplaats. Daarnaast worden ze gebouwd volgens de laatste eisen van energiezuinigheid. De woningen zijn energieneutraal en beschikken over een dak vol zonnepanelen.

Naar verwachting zijn de woningen in het 4e kwartaal van 2024 klaar voor oplevering. Heb je interesse? Bekijk dan het beschikbare aanbod en schrijf je in! Wij vertellen je graag meer over dit mooie project.

Bekijk woningtypes