Nu Hofwoning M in vrije verkoop

vanaf € 515.000,- v.o.n.

Wat een heerlijk ruim huis is deze medium Hofwoning vanaf 138 m² groot. Wil je ook een ruime ééngezinswoning met tuin en eigen parkeerplaats? In het project Nieuw Zand zijn nog verschillende Hofwoningen type M vrij en nu voor iedereen beschikbaar.

 

Deze woningen hebben een plat dak vol met zonnepanelen. Hierdoor beschik je over 3 volledige woonlagen en heb je genoeg ruimte voor slaapkamers, werkkamer of een 2e badkamer. Op de begane grond woon je ruim met een fijne leefkeuken en tuingerichte woonkamer.

 

Via de tuin met eigen berging, heb je toegang tot het gemeenschappelijk binnenhof, hier beschik je over 1 of 2 eigen parkeerplaatsen. Aan de voorzijde geniet je van water en groen aan de ecologische zone die door de wijk loopt, een heerlijke plek om te wonen!

 

De woningen zijn gasloos, energieneutraal en uitstekend geïsoleerd, wat ze heel energiezuinig en comfortabel maakt. Hierdoor heb je minimaal een energielabel A+++, dat scheelt in de portemonnee!

 

Er zijn inmiddels al heel wat woningen verkocht in het project. De bouw van Nieuw Zand is gepland na de zomer, de eerste woningen zijn dan na de zomer van 2024 klaar.

 

Interesse in een Hofwoning M? Schrijf je in of neem contact op met het verkoopteam.