De bouw van Nieuw Zand is van start!

Goed nieuws: we zijn verheugd te kunnen melden dat de bouw officieel is begonnen en dat meer dan 70% van de woningen in Nieuw Zand is verkocht. Nu de bouw van start is worden elke maand de contouren van de nieuwe woonwijk steeds meer zichtbaar. Volgend jaar rond deze tijd verwachten we de gloednieuwe woningen van Nieuw Zand op te kunnen leveren. Wij tellen alvast af en kunnen niet wachten op het eindresultaat!

 

Beschikbaar woningaanbod

Ben jij geïnteresseerd in een woning in Nieuw Zand? Er zijn nog diverse energiezuinige nieuwbouwwoningen beschikbaar van het type Hofwoning, Tweekapper en Vierkapper. Deze ruime woningen hebben woonoppervlaktes variërend van 138-157m², beschikken over een eigen parkeerplaats én een zonnige tuin. Daarnaast zijn de woningen compleet samengesteld met prachtige opties en worden ze gebouwd volgens de laatste eisen van energiezuinigheid. De verkoopprijzen starten vanaf € 518.000,- v.o.n.

Wil je meer weten? Bekijk het beschikbare woningaanbod op onze website en schrijf je in. Of neem contact op met het verkoopteam.

Bekijk woningtypes

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.